Turneringen gjennomføres i henhold til Norges Fotballforbunds retningslinjer for kamper og turneringer for spill på små baner for utøvere under 12 år. Det betyr at det ikke er sluttspill eller tabellføring.

J7

3'er-fotball

Lettvekts 4’er ball

Jenter 8 år

2016

J8

5'er-fotball

Jenter 9 år

2015

J9

Jenter 10 år

2014

J10

7'er-fotball

J12

9`er-fotball

G11

7’er-fotball

4

Gutter 12 år

2012

G12

4

3er-lag består av 3 utespillere, ingen målvakt (7 år). 5er-lag består av 4 utespillere pluss målvakt (8-9 år). 7er-lag består av 6 utespillere pluss målvakt (10-11 år).9er lag består av 8  utespillere pluss målvakt

2. Spilletid

Kontaktpersonene til lagene må henvende seg til innsjekk før første kamp.

Fot 3er,5er og 7er

Kamper er på 1 x 18 min, både for 3'er, 5'er og 7'er-fotball. Alle lag skal få minst 3 kamper på samme dag.

For 9er er det 18 min X2 som er spilletiden.

Kampoppsett sendes til kontaktperson for laget. Viktig at dere følger med i online oppsettet, skjer det endringer vil dere få beskjed. Endringer kan skje om noen ikke møter . Ved endringer vil lagene kontaktes direkte.

Hjemmelaget er det som står først i programmet. Dersom to lag har like draktfarger, skal bortelaget (det som står oppført sist i kampoppsettet) benytte overtrekksvester. Lagene må ha egne overtrekksvester. Hjemmelaget tar avspark.

3. Spilleregler

- 3'er-fotball: Det benyttes tre spillere på hvert lag samtidig, og kampene spilles uten keeper. Spillere kan byttes inn når som helst (flytende bytter).

- 5'er-fotball: Det benyttes fem spillere på hvert lag samtidig, inkludert keeper. Bytter kan skje når som helst (flytende bytter), og skal foretas i nærheten av midtlinjen.

- 7'er-fotball: Det benyttes sju spillere på hvert lag samtidig, inkludert keeper. Bytter kan skje når som helst (flytende bytter), og skal foretas i nærheten av midtlinjen.

- 9'er-fotball: Det benyttes ni spillere på hvert lag samtidig, inkludert keeper. Bytter kan skje når som helst (flytende bytter), og skal foretas i nærheten av midtlinjen.

Når differansen i en kamp blir fire mål, kan det laget som ligger under sette inn en ekstra utespiller. Dersom differansen reduseres til tre mål, går man tilbake til like mange spillere. Det kan ikke settes inn mer enn en ekstra spiller selv om differansen blir mer enn fire mål.

Det er påbudt med leggbeskyttere.

Det kan ikke gjøres mål direkte fra avspark, dersom dette skjer skal det tas nytt avspark. Etter godkjent scoring settes spillet i gang fra midten av det laget som ikke scoret målet.

4. Premiering

Alle deltagere blir premiert likt.

5. Fair Play

NFF ønsker at Fair-play hilsen gjennomføres før og etter kamper ved at begge lag og dommer stiller opp, passerer hverandre og ønsker hverandre lykke til.